Magazin Trabucuri Chat

Contacteaza-ne

Lista produselor producatorului Ambasciator Italico

Magazin online cu tigari de foi Ambasciator Italico.Cumpar tigari de foi Ambasciator Italico.

Magazin tigari de foi cu aroma de cafea si ciocolata Ambasciator Italico.

Mai multe
Tigari de foi Ambasciator Italico il Buttero 5 Pachet cu 5 tigari de foi fabricate din tutun Kentucky Italian Acelasi format cu grosimi diferite, insa o tigara putin mai lunga. Italico Il Buttero, inspirat din legendele cowboy-ilor italieni are un tutun Kentucky originar din Italia si o savoare speciala datorata intensitatii media spre inalta. Impachetare 5.

14,00 lei
Tigari de foi Ambasciator Italico Nero 5 Pachet cu 5 tigari de foi cu aroma de lemn dulce.

19,00 lei
Tigari de foi Ambasciator Italico Giallo Soave 5 Pachet cu 5 tigari de foi Ambasciator Italico Giallo Soave Note usoare, dulci, aromatice.infuzat cu note aroma de vin Soave Italico Giallo Suave, asa cum ii spune si numele, are o intensitate slaba catre medie, si ofera o experienta placuta a fumatului. Impachetare 5.

19,00 lei
Blister Tigari de foi Italico Rosso Arabico 5 Pachet cu 5 tigari de foi Italico Tigara de foi aromata, cu note de cafea si tarie medie. O experienta a fumatului cu adevarat speciala si un pairing potrivit pentru pauzele scurte, de cafea. Pachetul promotional contine un pachet de Italico Rosso Arabico cu 5 trabucuri si o bricheta cu branding Ambasciator Italico.

23,50 lei
Blister Tigari de foi Italico Giallo Soave 5 Italico Giallo Suave, asa cum ii spune si numele, are o intensitate slaba catre medie, si ofera o experienta placuta a fumatului. Impachetare 5. Pachetul promotional contine un pachet de Italico Giallo Suave cu 5 trabucuri si o bricheta cu branding Ambasciator Italico.

23,50 lei
Blister Tigari de foi Italico Nero 5 O alta varianta de tigara de foi aromata, acelasi format ca restul gamei, Ambasciator Italico are in compozitie tutun Kentucky italian si o tarie slaba catre medie. Notele resimtite sunt cele de lemn dulce. Impachetare 5. Pachetul promotional contine un pachet de Italico Nero cu 5 trabucuri si o bricheta cu branding Ambasciator Italico.

23,50 lei
Tigari de foi Ambasciator Italico Rosso Arabico 5 Pachet cu 5 tigari de foi cu aroma de cafea.

25,00 lei
Se afiseaza 1-7 din 7 de PRODUSE

Inapoi sus