Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.magazintrabucuri.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului si ale cumparatorului.

Vanzator si operator al operatiunilor online este Sensimark Consult srl, cu sediul in Bucuresti, Sos Alexandriei 88, RO16942314, inregistrata in Registrul Comertului cu J40/18578/2004.

Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire a protectia consumatorului(Legea 363/2007), legea comertului electronic(Legea 365/2002) si ordonanta privind cumparaturile pe Internet(Ordonanta 130/2000).

TOATE PRODUSELE COMERCIALIZATE PE ACEASTA PLATFORMA SUNT VANDUTE DIN DEPOZITELE FURNIZORILOR, STOCURILE POT VARIA SI DISPONIBILITATEA PRODUSELOR POATE FI DIFERITA DE CEA EXPUSA PE SITE FARA O INFORMARE IN PREALABIL.

COMENZILE DEVIN VALIDE IN MOMENTUL IN CARE SE TRIMITE AL DOILEA EMAIL, IN CARE COMANDA ESTE IN CURS DE PROCESARE.

PE PERIOADA PANDEMIEI COVID TOATE STOCURILE AFISATE PE SITE SUNT NERELEVANTE, DISPONIBILITATEA PRODUSELOR SE OFERA PRIN CONFIRMAREA TELEFONICA SI TRIMITEREA CELUI DE AL DOILEA EMAIL DE CONFIRMARE.

Primul email trimis nu tine loc de confirmare comanda.

Definitii act comercial

Contract

Contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt, consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.

Vanzatorul

O persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.

Cumparator

O persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.

Distribuitor

O persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, incheie acte de natura comerciala.

Finalizarea contractului de achizitie

Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator.

Acceptarea comenzii se face telefonic de catre unul din operatorii nostrii si se definitiveaza prin transmiterea comenzii prin serviciul de curierat.

Primirea confirmarii de comanda pe email FARA CONFIRMARE TELEFONICA a disponibilitatii produselor NU DUCE LA INCHEIEREA CONTRACTULUI INTRE PARTI.

Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

Termeni si conditii

Intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. 

Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie.

Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator.

Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Produsele de pe acest magazin online nu pot fi achizitionate de catre minori!

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta

Daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 14 zille lucratoare, fara nici o explicatie.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fara a returna plata.

Procesarea comenzilor

Dupa trimiterea comenzii veti primi pe mail un reply automat de confirmare.

Comenziile primite pana in ora 15, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare.

Cu toate ca 90% din produse sunt tot timpul in stoc, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi.

In cazul acesta veti fi contactat imediat pentru a va da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.

Confidentialitatea datelor

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi folosite in conformitate cu legislatia in vigoare. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date.

Validitatea ofertei si preturile

Toate preturile de pe acest site includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

Sus