Magazin Trabucuri Chat

Contacteaza-ne
Ghilotine trabuc
pe pagina
Punch trabucuri Angelo Black 501030

8,00 lei
Stoc epuizat
Chibrituri trabucuri Camacho Pachet cu chibrituri lungi pentru aprinderea trabucurilor.
Cutter Cauciuc 2 lame Angelo Ome

15,00 lei
Stoc epuizat
Cutit Trabucuri Angelo 500660 2 Lame

20,00 lei
Stoc epuizat
Foarfeca pentru trabuc Officine De Medici

21,90 lei
Stoc epuizat
Cutit trabucuri Angelo Metal Primus Un cutter pentru trabuc fabricat din crom, de culoare argintie. Perfect pentru a obtine cea mai precisa taietura datorita formei ergonomice.

26,00 lei
Cutit trabucuri Chrome 2 lame Angelo RS

30,00 lei
Cutit Trabucuri Angelo 500280 2 Lame

32,00 lei
Foarfeca Trabuc Angelo 502010

39,00 lei
Punch Trabuc Angelo 501070

49,00 lei
Cutit trabucuri Angelo Hermas Cutit pentru trabucuri, cu doua lame, de precizie. Cu buton de deschidere.

51,00 lei
Perforator trabucuri Dante Carbon Perforator pentru trabucuri din metal. Cutter de tip puncher pentru gaurirea trabucurilor. Se recomanda folosirea pentru trabucuri Parejo cu capatul rotunjit. Culoare negru-gun metal, impachetare in cutie.

55,00 lei
Cutit trabucuri Angelo Rose Gold Chrome Un cutter pentru trabuc fabricat din crom, de culoare argintie. Perfect pentru a obtine cea mai precisa taietura datorita formei ergonomice. Dimensiune maxima inel: 63.

55,00 lei
Cutit trabucuri Silver Antracit Angelo

59,00 lei
Cutit trabucuri Angelo Gun Metal Cutter pentru trabucuri din metal ce poate taia trabucuri cu inel de pana la 58. Lungime 90 mm Culoare argintie.

59,00 lei
Cutit perforator trabuc Wooden Gold Punch trabucuri 

59,00 lei
Foarfeca mare pentru trabuc Officine De Medici

66,90 lei
Stoc epuizat
Cutit trabuc metal Cohiba Logo

67,00 lei
Stoc epuizat
Foarfeca pentru trabuc Officine De Medici

67,90 lei
Stoc epuizat
Perforator Cutit trabucuri Gun Metal Color

68,00 lei
Stoc epuizat
Etui 2 trabucuri si cutit Orian Etui din piele ecologica de buna calitate si cutit inclus. Dimensiuni 168 x 53 x 37 mm

90,00 lei
Cutit trabucuri Angelo Metal Black Yellow Cutter pentru taiat trabucuri din metal

93,00 lei
Perforator pentru trabucuri Pierre Cardin din otel inoxidabil si finisaj din lac negru.

101,00 lei
Perforator pentru trabucuri Pierre Cardino alternativa mai buna la taiatul trabucului este perforarea lui.

105,00 lei
Cutit trabucuri Lotus Deception 62 Negru

139,00 lei
Stoc epuizat
Cutit trabuc Xikar Xi 2

143,00 lei
Stoc epuizat
Cutit trabucuri Colibri V Cut Black V-Cut este denumirea gamei ceva mai recent lansate de catre Colibri de cuttere cu taietura in forma V, o modalitate clasica de a taia un trabuc ce a redobandit popularitate in ultimii ani, avand in vedere faptul ca tot mai multi cunoscatori cauta noi modalitati de a-si savura trabucurile.

145,00 lei
Cutit pentru trabucuri cu 2 lame .Finisaj Lac Negru

145,00 lei
Stoc epuizat
Cutit trabucuri Colibri V Cut Black Gold Cu design elegant, curbat si creat pentru a se potrivi perfect in mana fumatorului, cutterul are un mecanism cu arc, iar lamele sunt din otel inoxidabil. Taietura poate fi de pana la 7 mm adancime in capatul unui trabuc, putand fi folosit foarte usor si pentru vitole torpedo. Poate fi folosit pentru trabucuri cu inel si mai mare de 60.

159,00 lei
Cutit trabucuri Colibri V Cut Black Red Cu design elegant, curbat si creat pentru a se potrivi perfect in mana fumatorului, cutterul are un mecanism cu arc, iar lamele sunt din otel inoxidabil. Taietura poate fi de pana la 7 mm adancime in capatul unui trabuc, putand fi folosit foarte usor si pentru vitole torpedo. Poate fi folosit pentru trabucuri cu inel si mai mare de 60.

159,00 lei
Cutit trabucuri Caseti V Cut Ghilotina premium pentru taiat trabucuri, taietura in V. Buton de deschidere lame.

169,00 lei
Perforator trabucuri triplu circular Colibri Quasar Red

175,00 lei
Cutit trabucuri Colibri Cut Black Blue Gama Cut de cuttere realizata de Colibri se remarca prin jocul de culori vii ale lamelelor. Acelasi design neobisnuit, cu doua lame din otel inoxidabil si finisate cu lac colorat, mecanism pe baza de arc si un inel de 62 ce permite taierea chiar si celor mai groase vitole de trabuc.

189,00 lei
Cutit trabucuri Colibri Cut Black Gama Cut de cuttere realizata de Colibri se remarca prin jocul de culori vii ale lamelelor. Acelasi design neobisnuit, cu doua lame din otel inoxidabil si finisate cu lac colorat, mecanism pe baza de arc si un inel de 62 ce permite taierea chiar si celor mai groase vitole de trabuc. Cutterul are o forma ergonomica, fiind usor de manevrat.

189,00 lei
Cutter trabucuri Colibri Cut Black Red Gama Cut de cuttere realizata de Colibri se remarca prin jocul de culori vii ale lamelelor. Acelasi design neobisnuit, cu doua lame din otel inoxidabil si finisate cu lac colorat, mecanism pe baza de arc si un inel de 62 ce permite taierea chiar si celor mai groase vitole de trabuc. Cutterul are o forma ergonomica, fiind usor de manevrat.

197,00 lei
Cutter trabucuri Colibri Monza Black Orange Gama Monza Cut este asemanatoare liniei de cuttere Quasar, diferenta fiind facuta prin finisaje. Acelasi design neobisnuit, cu doua lame din otel inoxidabil, mecanism pe baza de arc si un inel de 62 ce permite taierea chiar si celor mai groase vitole de trabuc. Cutterul are o forma ergonomica, fiind usor de manevrat.

197,00 lei
Cutter trabucuri Colibri Cut Black Orange Gama Cut de cuttere realizata de Colibri se remarca prin jocul de culori vii ale lamelelor. Acelasi design neobisnuit, cu doua lame din otel inoxidabil si finisate cu lac colorat, mecanism pe baza de arc si un inel de 62 ce permite taierea chiar si celor mai groase vitole de trabuc.

197,00 lei
Cutit trabucuri Colibri Monza Black Yellow Gama Monza Cut este asemanatoare liniei de cuttere Quasar, diferenta fiind facuta prin finisaje. Acelasi design neobisnuit, cu doua lame din otel inoxidabil, mecanism pe baza de arc si un inel de 62 ce permite taierea chiar si celor mai groase vitole de trabuc. Cutterul are o forma ergonomica, fiind usor de manevrat.

199,00 lei
Cutit trabucuri Colibri Quasar Red Colibri Quasar este denumirea unei game de cuttere ce ies cu adevarat in evidenta. Un design neobisnuit, cu doua lame din otel inoxidabil, mecanism pe baza de arc si un inel de 62 ce permite taierea chiar si celor mai groase vitole de trabuc. Cutterul are o forma ergonomica, fiind usor de manevrat. Modelul are culoarea rosie.

239,00 lei
Cutit trabucuri Colibri Quasar Silver Colibri Quasar este denumirea unei game de cuttere ce ies cu adevarat in evidenta. Un design neobisnuit, cu doua lame din otel inoxidabil, mecanism pe baza de arc si un inel de 62 ce permite taierea chiar si celor mai groase vitole de trabuc. Cutterul are o forma ergonomica, fiind usor de manevrat. Modelul are culoarea argintie.

239,00 lei
Cutit trabucuri Colibri Quasar Black Matte Colibri Quasar este denumirea unei game de cuttere ce ies cu adevarat in evidenta. Un design neobisnuit, cu doua lame din otel inoxidabil, mecanism pe baza de arc si un inel de 62 ce permite taierea chiar si celor mai groase vitole de trabuc. Cutterul are o forma ergonomica, fiind usor de manevrat.

239,00 lei
Ghilotina trabucuri de masa cu sertar Egoist

239,00 lei
Ghilotina de masa trabucuri Grande Egoist Ghilotina de masa pentru trabucuri Egoist Grande

249,00 lei
Cutit trabucuri Tonino Lamborghini Precisione Black

250,00 lei
Cutit pentru trabucuri dublulamer. Finisaj crom Deschidere actionata de buton.

250,00 lei
Cutit trabuc Le Mans Black Tonino Lamborghini

250,00 lei
Se afiseaza 1-48 din 87 de PRODUSE

Inapoi sus