lcp
  • Transport gratuit
  • La reducere!
  • Nou
Umidificator electric
Umidificator electric

Umidificator electric

Umidificator electric

In timp, orice fumator de trabuc isi construieste propria comoara cu trabucurile preferate sau primite cadou. Si pentru ca orice cunoscator stie, acestea vor trebui pastrate cat mai bine, in conditii de umiditate si temperatura ideale, pentru ca, in timp, un trabuc maturat in conditiile perfecte poate deveni si mai savuros.

1.400,00 lei
Cu TVA
in stoc
Transport gratuit

Astazi ai 5% reducere la orice comanda pentru trabucuri, tigari de foi, accesorii si brichete :
Voucher code: Reduceri5
 Recenzii de la cumparatori
Nu a postat inca nimeni recenzii

Umidificator electric

Un umidificator electric pentru trabucuri este un dispozitiv special conceput pentru a mentine nivelul optim de umiditate in cutiile de trabucuri, asigurand astfel pastrarea si conservarea corecta a acestora. Beneficiile utilizarii unui umidificator electric pentru trabucuri sunt multiple.

In primul rand, acesta ajuta la mentinerea prospetimii si aromei naturale a trabucurilor, evitand uscarea acestora si pastrandu-le calitatea originala. Un nivel corect de umiditate este esential pentru a asigura o ardere uniforma si o experienta placuta in momentul fumarii.

De asemenea, umidificatorul electric pentru trabucuri ofera o solutie practica si convenabila pentru iubitorii de trabucuri, eliminand necesitatea monitorizarii constante a umiditatii si a adaugarii manuale de apa sau solutii de umidificare

Umidificator921470

Fisa tehnica

Culoare
argintiu
Material
Metal
Dimensiuni
5 cm
5x13
22x13
 Recenzii

Fii primul (prima) care scrie o recenzie !

Sus