• Transport gratuit
Trabucuri Trinidad Reyes 5
Trabucuri Trinidad Reyes 5
Trabucuri Trinidad Reyes 5
Trabucuri Trinidad Reyes 5
Trabucuri Trinidad Reyes 5
Trabucuri Trinidad Reyes 5

Trabucuri Trinidad Reyes 5

Trabucuri Trinidad Reyes 5

Pachet cu 5 trabucuri cubaneze Trinidad Reyes.Un trabuc de care Cuba poate fi mandra.Mic, delicios, bine construit.Un trabuc care necesita maturare.

Blend Cuba

Tarie Medie

Format (Vitola) Reyes

Lungime 110 mm

Inel 40

267,00 lei
cu TVA
Out-of-Stock
Transport gratuit

 Recenzii de la cumparatori
Nu a postat inca nimeni recenzii

Trabuc cubanez Trinidad Reyes, format Petit Corona sau Minuto.Dezvolta arome de cacao si lemn la inceput.Un fumat placut de la inceput pana la final.Companie buna unui vin rosu si a unei fripturi.

Toate trabucurile Habanos sunt facute manual, sunt fabricate din faimosul tutun crescut doar in anumite zone ale Cubei si rulate folosind metode ce raman neschimbate chiar si astazi.

O "havana" este unul dintre acele lucruri ce ramane de netagaduit in intreaga lume. Trinindad poarta numele superbului oras al secolului 16 La Santisima Trinindad (Sfanta Treime), marcat de UNESCO ca World Heritage Site, si care este situat pe coasta sudica a Cubei. Trinidad exista ca brand inca din 1969, insa, la fel ca brandul Cohiba, acesta era creat doar pentru a fi oferit drept cadou diplomatilor straini.

Lansarea sa a avut loc in 1998 si atunci doar in cantitati limitate. La inceput, in cadrul brandului se regasea o singura vitola - Fundadores, insa dupa 2003, portofoliul s-a largit. Initial manufacturat in aceeasi fabrica precum Cohiba, El Laguito, o data cu creserea cererii in 2004, productia s-a mutat in Pinar del Rio.

Trabucuri332000107

Fisa tehnica

Provenienta
Cuba
Tarie
Tare
Cantitate
5
Forma
Petit Corona
Inel
40
Lungime
110 mm
Grosime trabuc
15.87 mm
Note Aroma
lemn, mirodenii,nuci
Fabricat
Totalmento a mano
Ambalare
Pachet carton
Durata
20-45 min
Constructie
Longfiller
 Recenzii

Fii primul (prima) care scrie o recenzie !

Sus