lcp
  • La reducere!
  • Nou

Trabuc La Flor Dominicana Tubos 250 Ligero Robusto (1)

Trabuc La Flor Dominicana Tubos 250 Ligero Robusto (1)

La Flor Dominicana Tubos 250 Ligero Robusto (1) reprezinta culmea rafinamentului in lumea trabucurilor. Cu un tutun Ligero selectat meticulos, acest trabuc ofera o complexitate gustativa remarcabila. Notele de lemn, ciocolata si condimente creeaza o experienta unica. Ambalat intr-un tub distinctiv este alegerea perfecta.

66,00 lei
Cu TVA
in stoc

Astazi ai 5% reducere la orice comanda pentru trabucuri, tigari de foi, accesorii si brichete :
Voucher code: Reduceri5
 Recenzii de la cumparatori
Nu a postat inca nimeni recenzii

Trabuc La Flor Dominicana Tubos 250 Ligero Robusto (1)

La Flor Dominicana Tubos 250 Ligero Robusto (1) este mai mult decat un simplu trabuc; este o capodopera a artizanatului si dedicarii.

Provenit din inima Republicii Dominicane, acest trabuc encapsuleaza esenta si traditia unei natiuni intregi. Utilizand un tutun Ligero meticulos selectat, este caracterizat printr-un gust profund si complex. Fiecare tragere aduce in prim-plan aromele de lemn prelucrat, ciocolata amaruie si o paleta de condimente care seduc papilele gustative.

Designul robusto, recunoscut pentru consistenta si arzatoarea uniforma, promite o experienta de fumat de durata, permitand degustatorului sa se scufunde in profunzimile gusturilor sale. Invelisul brun-inchis nu este doar un deliciu vizual, ci si o marturie a calitatii tutunului utilizat. Iar tubul in care este ambalat reflecta atentia la detaliu si pasiunea ce sta in spatele fiecarui trabuc produs

LFD567789

Fisa tehnica

Colectie
La Flor Dominicana Tubos 250 Ligero
Forma
Robusto
Inel
48
Ambalare
Tub
Lungime
12
 Recenzii

Fii primul (prima) care scrie o recenzie !

Sus