lcp
  • Transport gratuit
  • Extra reducere
  • La reducere!
  • Nou
Trabucuri AJ Fernandez Aging Room Maestro (5)
Trabucuri AJ Fernandez Aging Room Maestro (5)

Trabucuri AJ Fernandez Aging Room Maestro (5)

Trabucuri AJ Fernandez Aging Room Maestro (5)

Punga Fresh Pack cu 5 trabucuri AJ Fernandez Aging Room Maestro (5)

Producatorul de trabucuri AJ Fernandez s-a descris prin urmatorul Motto: Pentru a crea cele mai bune trabucuri din lume, ai nevoie de cea mai buna materie prima.

285,00 lei
Cu TVA
in stoc
Transport gratuit

Astazi ai 5% reducere la orice comanda pentru trabucuri, tigari de foi, accesorii si brichete :
Voucher code: Reduceri5
 Recenzii de la cumparatori
Nu a postat inca nimeni recenzii

Trabucuri AJ Fernandez Aging Room Maestro (5)

Trabucurile AJ Fernandez Aging Room Maestro reprezinta o colaborare de elita intre doua nume mari in lumea trabucurilor: AJ Fernandez si Aging Room.

Aceste trabucuri sunt fabricate meticulos, reflectand expertiza si pasiunea ambelor case de productie, destinata cunoscatorilor si iubitorilor de trabucuri premium.

Fiecare trabuc Maestro (5) este o capodopera de sine statatoare, oferind o experienta de fumat complexa si stratificata.

Cultivate in cele mai fertile soluri, selectate manual pentru calitatea superioara, frunzele de tutun sunt imbatranite printr-un proces indelungat care intensifica aromele si asigura o ardere uniforma si o tragere neteda.

Ambalate in cutii elegante, care subliniaza calitatea si rafinamentul brandului, trabucurile AJ Fernandez Aging Room Maestro sunt o alegere excelenta atat pentru momentele de relaxare solo, cat si pentru cele impartasite cu prietenii sau in cadrul ocaziilor speciale.

Fie ca esti un aficionado experimentat sau un incepator entuziast, aceste trabucuri iti vor depasi asteptarile, oferind o experienta de neuitat.

AjFernandez789044328

Fisa tehnica

Tarie
Mediu catre Tare
Cantitate in cutie
5
Forma
Torpedo
Inel
52
Ambalare
Fresh pack
Lungime
152 mm
 Recenzii

Fii primul (prima) care scrie o recenzie !

Sus