Magazin Trabucuri Chat

Contacteaza-ne

Cutit trabucuri S.T. Dupont Fuente Opus X Black

Dupont003422

Produs nou

Cutit trabucuri S.T. Dupont Fuente Opus X Black

Lansarea colectiei Fuente de la S.T. Dupont marcheaza o nouă etapa in colaborarea lor mandra cu familia Fuente, care sunt determinate de pasiunea de a crea excelența legendară pentru lumea trabucurilor.

Editie limitata

818,00 lei TVA inclus

Adaugati la Wishlist


Cumparand acest produs puteti aduna pana la 11 puncte de loialitate. Cosul va totaliza 11 puncte care vor putea fi convertite intr-un voucher de 11,00 lei.


Share:

Cutit trabucuri S.T. Dupont Fuente Opus X Black

Cand primele trabucuri Fuente au fost meticulos laminate manual în 1912, fondatorul Arturo Fuente nu ar fi putut niciodata sa viseze că pasiunea sa pentru trabucuri va deveni un reper global pentru industria tutunului.

Savurarea unui trabuc fin este intotdeauna îmbunatațita de calitatea brichetei, și ca o marca de prestigiu S.T. Dupont a lansat cutterul Fuente afisand culorile emblematice ale casei Fuente, negru su verde si semnatura lui Manny Iriarte, omul care a avut viziunea pentru toata editiile limitate legate de OpusX.

Provenienta Franta
Colectie S.T. Dupont Fuente
Culoare Negru, verde
Ambalare Cutie de carton

REcenzii (0)

Nu sunt Recenzii pe moment.

Adauga Recenzie
ascunde formular
Rating:
Nume:
Email:
Subject:
Text:
  Adauga Recenzie
Trabucuri Arturo Fuente Rosado No.56 Cutie cu 25 trabucuri Arturo Fuente Rosado No 56
1 181,00 lei
Cutie cu 10 trabucuri cubaneze Cuaba Salomon Cuaba Salomon este un trabuc mare intre trabucurile mari si, in acelasi timp, un testament al maiestriei torcedorilor. O vitola de 185 mm lungime si inel de 57, nu neaparat recomandata incepatorilor in arta fumatului de trabucuri, avand o intensitate medie spre inalta si note pamantii. Impachetare de 10, un...
1 102,00 lei

Produse similare

Inapoi sus