lcp
  • Transport gratuit
  • La reducere!
  • Nou

Etui Trabucuri S.T. Dupont Piele Black and Gold

Etui Trabucuri S.T. Dupont Piele Black and Gold

1872, Simon Tissot Dupont punea bazele unui atelier de pielarie si incepea sa produca produse exceptionale din piele pentru elita vremurilor. Viziunea a fost definirea artei calatoriei, fiecare geanta si geamantan ce ii purta semnatura. De la Imparatul Napoleon al III lea si Imparateasa Eugenie, primii clienti, pana in zilele noastre, S.T. Dupont

1.281,93 lei
Cu TVA
in stoc
Transport gratuit

Astazi ai 5% reducere la orice comanda pentru trabucuri, tigari de foi, accesorii si brichete :
Voucher code: Reduceri5
 Recenzii de la cumparatori
Nu a postat inca nimeni recenzii

Etui Trabucuri S.T. Dupont Piele Black and Gold

tui Trabucuri S.T. Dupont Piele Black and Gold, un accesoriu esential pentru cunoscatorii de trabucuri. Acest etui de lux, marca S.T. Dupont, este expresia suprema a elegantei si a expertizei in fabricatia accesoriilor pentru fumatori. Realizat din piele premium de culoare neagra, cu accente aurii, etuiul promite sa fie nu doar un instrument functional, ci si un simbol al statutului si al stilului rafinat. Designul sau sofisticat si structura sa durabila ofera protectie maxima trabucurilor, pastrandu-le in conditii perfecte pe parcursul transportului.

Fiecare detaliu al acestui etui este meticulos lucrat, reflectand angajamentul neegalat al S.T. Dupont fata de calitate si inovatie. Cu o istorie bogata si o reputatie de neegalat in lumea accesoriilor de lux pentru fumatori, S.T. Dupont este alegerea ideala pentru cei care cauta excelenta si fiabilitate. Etui Trabucuri S.T. Dupont Piele Black and Gold este mai mult decat un accesoriu; este un companion de incredere pentru cei care doresc sa se bucure de trabucurile lor in cel mai stilat mod posibil.

Fie ca esti in cautarea unui cadou impresionant pentru un iubitor de trabucuri sau iti doresti sa iti imbogatesti propria colectie de accesorii de calitate, acest etui S.T. Dupont va satisface cele mai inalte asteptari. Uneste-te la elita cunoscatorilor de trabucuri si alege Etui Trabucuri S.T. Dupont Piele Black and Gold pentru o experienta de neuitat.

St. DupontD0183250

Fisa tehnica

Colectie
S.T Dupont
Culoare
negru si auriu
Material
piele
Tara fabricatie
Franta
 Recenzii

Fii primul (prima) care scrie o recenzie !

Sus