• Transport gratuit

Bricheta S.T. Dupont L2 Sunburst Bronze 016304

Bricheta S.T. Dupont L2 Sunburst Bronze 016304

5.502,00 lei
cu TVA
In Stock
Transport gratuit

 Recenzii de la cumparatori
Nu a postat inca nimeni recenzii

Bricheta S.T. Dupont L2 Sunburst Bronze 016304

S.T. Dupont inseamna piese exceptionale, pentru oameni exceptionali, create sa treaca testul timpului.

S.T. Dupont reprezinta pasiunea adusa in procesul de creatie a produselor de lux. Un atelier de design unde ideile si inovatia sunt aduse la viata si unde calitatea este la cel mai inalt standard.

O mostenire ce dateaza inca din 1872, unde cei mai talentati artizani ai Frantei sunt alesi pentru a reinvia mestesuguri unice ale trecutului pentru a crea exclusivul si exceptionalul.

Brichetele L2 sau Ligne 2 reprezinta chintesenta brandului S.T. Dupont, cu faimosul "cling" auzit la deschiderea capacului, un sunet emblematic si obtinut de artizanii brandului.

Proportiile acestei brichete sunt perfect echilibrate, cu linii pure, iar materialele folosite sunt nobile si de cea mai inalta calitate.

In functie de model, aceasta bricheta are si o flacara dubla, creata intocmai pentru aprinderea uniforma a trabucului, pe toata circumferinta acestuia.

Linia Atelier reprezinta un omagiu adus atelierului S.T. Dupont din Faverges, Franta, creat in 1953.

Fiecare piesa este un testament al maiestriei cu care, de decenii intregi, Dupont aduce la viata cele mai elegante si luxurioase piese.

Aurul, argintul si lacul natural sunt materialele care au o mare importanta pentru brand inca din de la infiintare, iar in timp tehnicile de prelucrare s-au perfectionat, astazi aducandu-ne linia Atelier.

Brichetele sunt produse in numar limitat, au gravat anul 1953, precum si logo-ul initial al S.T. Dupont. Tehnica de lacuire Sunburst, realizata manual, ofera brichetei un caracter unic, intrucat fiecare piesa este diferita, si in acelasi timp o eleganta de invidiat.

Culoare: maro, finish lucios cu lac natural obtinut de la anumiti arbori din Asia cu proprietati distincte, rezistent la foc si zgarieturi, si aur galben.

Se recomanda doar folosirea accesoriilor originale S.T. Dupont si a gazului galben Dupont pentru incarcare.

D016304

Fisa tehnica

Provenienta
Franta
Colectie
L2 Atelier
Culoare
maro
Finisaj
Aur galben, lac natural
Dimensiuni
39 x 62 x 11 mm
Combustibil
Gaz Dupont Alb
 Recenzii

Fii primul (prima) care scrie o recenzie !

Sus