• Extra reducere
Trabucuri La Aurora Leon Jimenes no.5 10
Trabucuri La Aurora Leon Jimenes no.5 10
Trabucuri La Aurora Leon Jimenes no.5 10
Trabucuri La Aurora Leon Jimenes no.5 10

Trabucuri La Aurora Leon Jimenes No 5 10

Trabucuri La Aurora Leon Jimenes no.5 10

O linie vasta cu extrem de multe alegeri in ceea ce priveste vitola - orice fumator isi va gasi trabucul preferat. Leon Jimenes No. 5 este cel mai scurt din cele cinci vitole numerotate cu 127 mm si inel 38 - un Short Panetela. Note resimtite: lemn, cacao, nuci cu o tarie medie. Impachetare de 10 trabucuri per cutie.

Tarie Medie

193,00 lei
cu TVA
Out-of-Stock

 Recenzii de la cumparatori
Nu a postat inca nimeni recenzii

Trabucuri La Aurora Leon Jimenes no.5 10

La Aurora este cea mai veche fabrica de trabucuri din Republica Dominicana, istoria sa incepand din 1903. Astazi, La Aurora este o fabrica moderna ce produce peste un miliard de stick-uri, iar brandul este prezent in peste 67 de tari din toata lumea. La Aurora este al doilea cel mai popular brand fabricat in Republica Dominicana, dupa Philip Morris.

O prezenta constanta in topurile cu cele mai bune trabucuri, La Aurora are peste 100 de premii internationale pentru trabucurile create.

Lansat in 1987, La Aurora a dorit ca prin crearea unui nou sub brand sa aduca un omagiu stramosilor si fondatorilor companiei.

Gama Leon Jimenes poarta numele fondatorului fabricii La Aurora, Eduardo Leon Jimenes, si al fratelui sau Herminio Leon Jimenes, cel care a pastrat vie traditia prelucrarii tutunului dupa moartea fratelui sau in 1937. La 50 de ani dupa decesul lui Eduardo, La Aurora a inceput fabricarea unui nou brand, orientandu-se catre fumatorii ce prefera un wrapper Connecticut, deschis la culoare, si care cauta o un trabuc elegant si usor de fumat. Wrapperul este din Ecuador, iar filler si binderul erau initial pur dominicane, insa ceva mai tarziu, pentru a mentine consistenta blendului a fost adaugat si tutun din Nicaragua. Rezultatul se ridica, cu siguranta, la inaltimea asteptarilor.

Trabucuri31001037

Fisa tehnica

Provenienta
Republica Dominicana
Colectie
Leon Jimenes Connecticut
Tarie
Usor
Cantitate
10
Forma
Panetela
Inel
38
Lungime
127 mm
Fabricat
Totalmento a mano
Ambalare
Cutie din lemn
Durata
20-45 min
 Recenzii

Fii primul (prima) care scrie o recenzie !

Sus