• Transport gratuit
Trabucuri Cohiba Medio Siglo 25
Trabucuri Cohiba Medio Siglo 25
Trabucuri Cohiba Medio Siglo 25
Trabucuri Cohiba Medio Siglo 25
Trabucuri Cohiba Medio Siglo 25
Trabucuri Cohiba Medio Siglo 25

Trabucuri Cohiba Medio Siglo 25

Medio Siglo a fost lansat in 2017 si marcheaza aniversarea a 50 de ani a brandului Cohiba. De la aditia lui Siglo VI, in 2002, este prima vitola noua adusa in cadrul Linea Siglo, iar denumirea inseamna "jumatate de secol". Medio Siglo este un mix intre Siglo I, avand aceeasi lungime de 102 mm, si Siglo VI, cu acelasi inel de 52. Un trabuc cat o aniversare. Impachetare de 25, in cutie de lemn.

3.031,00 lei
cu TVA
Extra reducere 5% la finalul comenzii
in stoc furnizor
Transport gratuit

 Recenzii de la cumparatori
Nu a postat inca nimeni recenzii

Trabucuri Cohiba Medio Siglo 25

Toate trabucurile Habanos sunt facute manual, sunt fabricate din faimosul tutun crescut doar in anumite zone ale Cubei si rulate folosind metode ce raman neschimbate chiar si astazi.

O havana este unul dintre acele lucruri ce ramane de netagaduit in intreaga lume. Cohiba este brandul de referinta din portofoliul Habanos, astazi fiind cel mai cunoscut si cautat. Numele "cohiba" provine de la termenul pe care bastinasii insulei Cuba il foloseau pentru a descrie frunzele de tutun infasurate pe care le fumau.

Brandul a fost creat in 1966 pentru Fidel Castro, iar aceste trabucuri erau fabricate in numar limitat si erau oferite drept cadou pentru diplomati si sefi de state. Din 1982, ele sunt disponibile pentru intreaga lume si sunt extrem de apreciate. Frunzele pentru orice trabuc Cohiba sunt "selectia selectiilor", iar unele trabucuri au in blend si frunza de medio tiempo care trece printr-un proces special de fermentare pentru o aroma si mai sofisticata. Linia Siglo sau Linea Clasica, ale carei prime 5 vitole au fost lansate pentru a comemora a 500 aniversarea de la venirea lui Columb in Cuba.

Intreaga linie este mai slaba ca intensitate fata de restul Cohiba, cu o tarie medie si un gust cremos.

Cohiba5400006

Fisa tehnica

Provenienta
Cuba
Tarie
Tare
Cantitate
25
Forma
Petit Robusto
Inel
52
Lungime
101 mm
Grosime trabuc
20.64 mm
Fabricat
Manual
Ambalare
Cutie din lemn
Constructie
Longfiller
 Recenzii

Fii primul (prima) care scrie o recenzie !

Sus