Magazin Trabucuri Chat

Contacteaza-ne
Ambasciator Italico
Tigari de foi Ambasciator Italico il Buttero 5 Pachet cu 5 tigari de foi fabricate din tutun Kentucky Italian Acelasi format cu grosimi diferite, insa o tigara putin mai lunga. Italico Il Buttero, inspirat din legendele cowboy-ilor italieni are un tutun Kentucky originar din Italia si o savoare speciala datorata intensitatii media spre inalta. Impachetare 5.

14,00 lei
Tigari de foi Ambasciator Italico Nero 5 Pachet cu 5 tigari de foi cu aroma de lemn dulce.

19,00 lei
Tigari de foi Ambasciator Italico Giallo Soave 5 Pachet cu 5 tigari de foi Ambasciator Italico Giallo Soave Note usoare, dulci, aromatice.infuzat cu note aroma de vin Soave Italico Giallo Suave, asa cum ii spune si numele, are o intensitate slaba catre medie, si ofera o experienta placuta a fumatului. Impachetare 5.

19,00 lei
Blister Tigari de foi Italico Rosso Arabico 5 Pachet cu 5 tigari de foi Italico Tigara de foi aromata, cu note de cafea si tarie medie. O experienta a fumatului cu adevarat speciala si un pairing potrivit pentru pauzele scurte, de cafea. Pachetul promotional contine un pachet de Italico Rosso Arabico cu 5 trabucuri si o bricheta cu branding Ambasciator Italico.

23,50 lei
Blister Tigari de foi Italico Giallo Soave 5 Italico Giallo Suave, asa cum ii spune si numele, are o intensitate slaba catre medie, si ofera o experienta placuta a fumatului. Impachetare 5. Pachetul promotional contine un pachet de Italico Giallo Suave cu 5 trabucuri si o bricheta cu branding Ambasciator Italico.

23,50 lei
Blister Tigari de foi Italico Nero 5 O alta varianta de tigara de foi aromata, acelasi format ca restul gamei, Ambasciator Italico are in compozitie tutun Kentucky italian si o tarie slaba catre medie. Notele resimtite sunt cele de lemn dulce. Impachetare 5. Pachetul promotional contine un pachet de Italico Nero cu 5 trabucuri si o bricheta cu branding Ambasciator Italico.

23,50 lei
Tigari de foi Ambasciator Italico Rosso Arabico 5 Pachet cu 5 tigari de foi cu aroma de cafea.

25,00 lei
Se afiseaza 1-7 din 7 de PRODUSE

Inapoi sus