Magazin Trabucuri Chat

Contacteaza-ne
Colibri
Bricheta Eurojet Lifestyle Chrome matt Bricheta Eurojet Lifestyle este destinata fumatorilor de trabuc. Realizata din metal, argintie, bricheta are flacara torch ce asigura o aprindere uniforma pe intreaga circumferinta a trabucului. Bricheta are si capac si un design ergonomic pentru o manevrare facila. Impachetare individuala in cutie.

39,00 lei
Stoc epuizat
Bricheta Colibri Ribbon

115,00 lei
Stoc epuizat
Bricheta Colibri Quantum Belmont

129,00 lei
Stoc epuizat
Bricheta Colibri Scepter

155,00 lei
Stoc epuizat
Bricheta Colibri Quantum Ambiance

155,00 lei
Stoc epuizat
Bricheta Colibri Quantum Rio

155,00 lei
Stoc epuizat
Se de accesorii pentru trabucuri ColibriSetul contine un etui pentru 2 trabucuri, din piele naturala de culoare neagra, un cutit dublu lamelar metalic si o bricheta Colibri Quantum cu 3 flacari jet.

177,00 lei
Bricheta pentru pipa Colibri Connaught II

182,00 lei
Stoc epuizat
Bricheta Colibri Jet Apex Black Inspirata din lumea curselor de automobile, denumirea linie Apex de brichete Colibri provine de la momentul de o perfecta precizie cand soferul accelereaza la maxim pentru a iesi cat mai rapid dintr-un viraj. Cu o flacara torch, cu un singur arzator, bricheta este pusa in functiuone prin impingerea in sus a butonului de aprindere.

186,00 lei
Bricheta Colibri Jet Apex Orange Inspirata din lumea curselor de automobile, denumirea linie Apex de brichete Colibri provine de la momentul de o perfecta precizie cand soferul accelereaza la maxim pentru a iesi cat mai rapid dintr-un viraj. Cu o flacara torch, cu un singur arzator, bricheta este pusa in functiuone prin impingerea in sus a butonului de aprindere.

195,00 lei
Bricheta Colibri Jet Apex Red Inspirata din lumea curselor de automobile, denumirea linie Apex de brichete Colibri provine de la momentul de o perfecta precizie cand soferul accelereaza la maxim pentru a iesi cat mai rapid dintr-un viraj. Cu o flacara torch, cu un singur arzator, bricheta este pusa in functiuone prin impingerea in sus a butonului de aprindere

196,00 lei
Bricheta Colibri Elite Wellington

212,00 lei
Stoc epuizat
Bricheta Colibri Diamond

222,00 lei
Stoc epuizat
Bricheta Colibri Daytona Chrome Black La fel ca linia Jet Apex, linia de brichete Colibri isi are inspiratia tot in lumea curselor de automobile. Bricheta cu flacara torch, un singur arzator, perfecta pentru aprinderea trabucurilor, are mecanismul de actionare pe lateral, in partea dreapta. In stanga, rezervorul de gaz este transparent pentru a putea verifica constant stadiul umplerii acestuia.

226,00 lei
Bricheta Colibri Daytona Yellow Black La fel ca linia Jet Apex, linia de brichete Colibri isi are inspiratia tot in lumea curselor de automobile. Bricheta cu flacara torch, un singur arzator, perfecta pentru aprinderea trabucurilor, are mecanismul de actionare pe lateral, in partea dreapta. In stanga, rezervorul de gaz este transparent pentru a putea verifica constant stadiul umplerii acestuia.

228,00 lei
Bricheta Colibri Aspire Rubber Satin Silver.

250,00 lei
Bricheta Colibri Slide Black cu Punch trabucuri Colibri Slide este cea mai noua aditie a brandului la linia de brichete, continand o inovatie la sistemul de aprindere - acesta se actioneaza prin impingerea mecanismului in sus, activand astfel o flacara torch, cu doua arzatoare.

279,00 lei
Bricheta Colibri Stealth III

290,00 lei
Stoc epuizat
Bricheta Colibri AstoriaTriple Jet

369,00 lei
Stoc epuizat
Se afiseaza 1-19 din 19 de PRODUSE

Inapoi sus